Asbest verwijderen

Heeft u last van asbest in of rondom uw huis of bedrijf? Dan moet u dit laten verwijderen door een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf. Baskaya Sloopwerken is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest.

Onze werkwijze asbest verwijderen

Voor asbest verwijderd kan worden is het laten maken van een volledig sc-540 asbestinventarisatierapport door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau verplicht.

In een asbestinventarisatierapport wordt o.a. aangegeven:

  •  om wat voor soort asbestmateriaal het gaat
  •  om welke risicoklasse het gaat
  •  de plaats waar het asbest zich bevindt
  •  de hoeveelheid
  •  methode waarop gesaneerd moet worden

Asbestinventarisatierapport

Met het asbestinventarisatierapport kunt u een omgevingsvergunning aanvragen bij de desbetreffende gemeente. Zodra deze is afgegeven kunnen de saneringswerkzaamheden van start gaan.

Voor het complete traject kunt bij ons terecht. Wij werken alleen samen met vakkundig, gekwalificeerd en bekwaamde Deskundig Toezichthouders Asbestsloop (DTA) en Deskundig Asbestverwijderaars (DAV).

Omgevingsvergunning

Ook kunnen wij voor u de omgevingsvergunning t.b.v. saneringswerkzaamheden bij de desbetreffende gemeente voor u indienen.

 Bij ons kunt u tegen een laag tarief, asbest laten saneren / verwijderen in heel Nederland.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Asbest verwijderen regio Utrecht, Amsterdam en Rotterdam

Wij verwijderen en saneren in heel Nederland asbest. Wij werken wel voornamelijk in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam. Staat uw regio er niet tussen en wilt u wel asbest verwijderen door Baskaya Sloopwerken? Neem dan contact met ons op.