Over Baskaya sloopwerken BV

Wij zijn een sloopbedrijf die sinds 2000 actief is met uitvoering van diverse sloopwerkzaamheden. Dit varieert van kleine (slopen van sanitair) tot zeer grote projecten (slopen van totale fabrieken). Wij zijn dan ook in de loop der jaren door ervaring en kennis uitgegroeid tot een vakkundig Sloopbedrijf .  Wij staan garant voor het veilig en vakkundig uitvoeren van sloopwerken. Dit uiteraard in overeenstemmingen van de eisen van de klant en wettelijke normen.

Vakkundige medewerkers

Onze medewerkers zijn in bezit van het VCA Diploma. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van al onze taken met daarbij het risico tot een minimum te beperken en waarbij veiligheid in een hoog vaandel staat.

Sloopwerkzaamheden

Al onze sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van minimaal één eindverantwoordelijke leidinggevende. Ook zijn onze werknemers voorzien van PBM persoonlijke beschermingen middelen tijdens de sloopwerkzaamheden. Zoals bescherming kleding, veiligheid laarzen/schoenen, veiligheid helm, veiligheid bril en handschoenen. Bij werkzaamheden op hoogte wordt steiger materiaal of valbeveiliging harnas ingezet.

Meer informatie?

Meer informatie over sloopwerken of sloopwerkzaamheden kunt u op onze pagina “sloopwerken” vinden.

Waarom Baskaya Sloopwerken BV?

Wij werken accuraat, snel en netjes.
Vriendelijk en persoonlijk contact.
Wij komen onze afspraken na!
Water en stof wordt opgeruimd.
U komt niet voor verrassingen te staan.