Wanneer huis ontruimen

Het ontruimen van een huis gebeurt vaak na een verhuizing of overlijden. Misschien blijven er na uw verhuizing spullen achter in de oude woning, en heeft u zelf niet de tijd om dit leeg te halen. Een huisontruiming kan dan de oplossing zijn: onze mannen zorgen ervoor dat het oude huis in een mum van tijd klaar is voor de oplevering of overdracht!

Na een overlijden is het vaak een zwaar en emotioneel proces om zelf het huis leeg te halen, zeker als dit al binnen enkele dagen moet gebeuren. Hierbij helpen wij u graag dit snel en respectvol te regelen.

Hoe gaat dat bij een huurwoning?

U verlaat uw huurwoning maar bent verplicht deze in de oude staat achter te laten, denk aan vloerbedekking, de tuin moet leeg etc.

Tot slot wordt een huisontruiming vaak uitgevoerd in opdracht van verhuurders: mogelijk hebben zij huurders die met de noorderzon vertrokken zijn maar wel al hun spullen hebben achtergelaten.

Wat kost een huisontruiming

Omdat elke huisontruiming anders is, zijn de kosten ook voor iedere ontruiming anders. In de tabel hieronder vind je de gemiddelde prijzen van verschillende soorten ontruimingen. Het ontruimen van een garage of berging is relatief goedkoop. Hier zijn ook verder weinig extra herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over de kosten.